Sport Klub uživo Sk1 sk2 Sk3 sk4 live stream

Sport Klub uživo – TV program

Sport Klub je sportski televizijski kanal koji se može pratiti uz pretplatu, a od 2006. godine emituje svoj program na četrnaest kanala u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji. Kanal je u vlasništvu United Group. Sport Klub nudi širok spektar sportova za gledaoce, uključujući popularne sportove kao što su fudbal, košarka i tenis, kao i manje poznate sportove kao što su motorni sportovi, američki fudbal, hokej na ledu, odbojka, rukomet, ragbi, atletika i golf.

Sport Klub je takođe dostupan u HD i 4K tehnologiji, koja pruža izvanredan doživljaj gledanja sportskih događaja sa visokim kvalitetom slike. Ovaj kanal je počeo da se emituje u Hrvatskoj 2007. godine, au Severnoj Makedoniji 2011. godine. Zahvaljujući velikom izboru sportova, Sport Klub je omiljeni izbor mnogih ljubitelja sporta koji žele da prate najnovija sportska dešavanja i takmičenja.

Historija Sport Kluba

Od 22. septembra 2013. godine došlo je do značajnih promena u programskoj ponudi televizije Sport Klub. Kanali Sport Klub, Sport Klub +, Sport Klub Prime, Sport Klub Premium, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5 i Golf Klub preimenovani su u Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport klub 5, Sport klub 6, Sport klub HD i Sport klub Golf. Pored promene imena, potpuno je promenjen vizuelni identitet, uključujući i novi logo.

Posle nekoliko godina, 17. marta 2018. Sport Klub je svojoj ponudi dodao nove kanale. Sport Klub 7, Sport Klub 8, Sport Klub 9 i Sport Klub 10 su počeli sa emitovanjem programa, a na kanalima SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10 dostupni su samo po potrebi, uglavnom vikendom . U drugim terminima na ovim kanalima se emituju promotivni programi.

Koliko kanala ima Sport Klub?

Kasnije je Sport Klub dodao nove kanale kao što su Sport Klub Fight, koji je posvećen borbenim sportovima, i Sport Klub Esports, koji je specijalizovan za emitovanje igara i elektronskih sportova. Oba kanala pokrivaju veoma popularne sportove, a njihovo dodavanje u program Sport kluba pokazalo se kao uspešan potez.

Svaki od ovih kanala je deo pretplate koju gledaoci moraju da plate da bi ih gledali, a dostupni su u HD i 4K tehnologiji. Takođe, 2020. godine predstavljen je Sport Klub 4K, što znači da gledaoci sada mogu da uživaju u izvanrednom iskustvu gledanja sportskih događaja uz vrhunsku sliku i zvuk. Konačno, kada se sve sabere, Sport Klub broji 15 kanala, od kojih se neki koriste kada je dostupan veliki broj prenosa utakmica i takmičenja.

Sport Klub 1 uživo – TV program – SK 1 live stream

Sport Klub 1 je sportski pretplatnički televizijski kanal koji se emituje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji. Ovaj kanal prikazuje različite vrste sportova kao što su fudbal, košarka, tenis, motorni sportovi, američki fudbal, hokej na ledu, odbojka, rukomet, ragbi, atletika i golf. Pored direktnih prenosa, Sport Klub 1 nudi i sportske emisije, intervjue sa igračima, analize utakmica i druge sadržaje vezane za sport. Sport Klub 1 je dostupan u HD i 4K tehnologiji.

Live stream Sport Klub 1 kanal je dostupan na različitim platformama, postavljanje linkova ka takvim sajtovima nije dozvoljeno zbog autorskih prava, ali ih je moguće pronaći na Internetu, IPTV-u, mobilnim aplikacijama, kao i na servisima koji nude pretplatnički ugovor preko mobilnih operatera.

Sport Klub 2 uživo – TV program – SK 2 live stream

Sport Klub 2 je sportski pretplatnički televizijski kanal u vlasništvu Junajted grupe. Kanal je osnovan 2006. godine i dostupan je u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji. Program Sport Klub 2 fokusiran je na prenos različitih vrsta sportova, kao što su fudbal, košarka, tenis, hokej na ledu, ragbi, odbojka i drugi. Kanal emituje prenose domaćih i međunarodnih takmičenja, a nudi i sopstvenu produkciju koja se bavi raznim sportskim temama i analizama. Sport Klub 2 je dostupan u HD i 4K tehnologiji, a može se gledati i putem aplikacija na mobilnim uređajima i Internetu.

Live stream Sport Klub 2 kanala je dostupan na različitim platformama, postavljanje linkova na takve sajtove nije dozvoljeno zbog autorskih prava, ali ih je moguće pronaći na Internetu, IPTV-u, mobilnim aplikacijama, kao i na servisima koji nude pretplatnički ugovor preko mobilnih operatera.

Sport Klub Golf – TV program – live stream

SK često prenosi i golf na svojem kanalu Sport Klub Golf. U pitanju je sport u kojem igrači koriste palice da ubace loptu u rupu na travnatom terenu sa minimalnim brojem udaraca. Ovaj sport se igra širom sveta i ima mnogo različitih turnira koji privlače veliku pažnju publike i navijača.

Jedan od najprestižnijih golf turnira je Masters, koji se igra svake godine u aprilu u Nacionalnom golf klubu Augusta u Džordžiji, SAD. Ovaj turnir privlači najbolje igrače iz celog sveta, a pobednik dobija “zelenu jaknu” koja je simbol ovog turnira.

Još jedan popularan turnir je US Open, koji se igra svake godine u junu na raznim golf terenima širom SAD. Ovaj turnir je jedan od četiri grend slem turnira u golfu i poznat je po teškim uslovima za igranje na otvorenom, što ga čini posebno izazovnim za igrače.

Otvoreno prvenstvo, opšte poznato kao British Open, je najstariji golf turnir na svetu i igra se svakog jula na raznim golf terenima širom Ujedinjenog Kraljevstva. Ovaj turnir je poznat po lošem vremenu i izazovnom terenu, što ga čini jednim od najtežih turnira u golfu.

PGA šampionat je još jedan grend slem golf turnir koji se igra svake godine u avgustu na raznim terenima širom Sjedinjenih Država. Ovaj turnir privlači najbolje igrače iz celog sveta i smatra se jednim od najprestižnijih turnira u golfu.

Rajder kup je timsko takmičenje između Sjedinjenih Država i Evrope, koje se igra svake dve godine na različitim kursevima u Sjedinjenim Državama i Evropi. Ovo takmičenje privlači veliku pažnju publike i navijača, a igrači iz Evrope i SAD igraju jedni protiv drugih u mečevima četvoraca, četvoraca i pojedinačno za osvajanje trofeja.

Osim ovih turnira, postoji mnogo drugih turnira koji privlače pažnju ljubitelja golfa širom sveta, kao što su The Plaiers Championship, FedEk Cup i mnogi drugi. Golf je sport koji svojom elegancijom i izazovima koje pruža igračima privlači ljubitelje sportskih događaja i uvek će biti popularan sport sa mnogo vrhunskih turnira koji privlače najbolje igrače iz celog sveta.

Prenosi li Sport Klub tenis?

SK prikazuje neke od najprestižnijih teniskih turnira, kao što su Vimbldon, ATP Masters 1000, ATP 500, ATP 250, Final ATP Masters i VTA tour. Ovi turniri okupljaju najbolje igrače sveta i nude uzbudljive teniske mečeve koje ne treba propustiti.

Vimbldon je najprestižniji teniski turnir na svetu, a Sport Klub svake godine prenosi mečeve sa ovog turnira. Ovaj turnir se održava na travnatim terenima u All England Clubu u Londonu i okuplja najbolje igrače sveta.

ATP Masters 1000 je serija teniskih turnira koji se održavaju širom sveta, a Sport Klub prenosi sve mečeve sa ovih turnira. Ovi turniri su jedni od najvažnijih na teniskoj sceni, a najbolji igrači imaju priliku da osvoje veliki broj bodova na rang listi.

Ljudi vole gledati kada igra Djokovic na Sport Klubu

ATP 500 i ATP 250 su takođe serije turnira koji se održavaju širom sveta, a Sport Klub prenosi utakmice sa ovih turnira. Ovi turniri privlače mnoge poznate igrače, a pobeda na ovim turnirima donosi važne bodove u rangiranju. Završni ATP Masters je godišnji teniski turnir koji okuplja osam najboljih tenisera sveta. Ovaj turnir se održava u različitim gradovima, a Sport Klub prenosi sve utakmice ovog uzbudljivog turnira.

Sport Klub takođe emituje VTA Tour, koji se sastoji od turnira za žene širom sveta, uključujući grend slem turnire kao što su Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US Open. Sport Klub tokom godine prenosi više od 30 turnira VTA tura.

Srpski teniser Novak Djoković često se emituje na kanalima Sport kluba, jer je najuspešniji teniser u istoriji tenisa svakako zanimljiv gledaocima. Podsetimo, Novak Djoković je nedavno oborio rekord po broju nedelja na vrhu ATP liste.

Ima li na kanalu Sport Klub košarka?

Sport Klub je jedan od vodećih sportskih kanala u regionu, a košarka je jedan od najgledanijih sportova na ovom kanalu. Od međunarodnih takmičenja, Sport Klub prenosi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo za muškarce, Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo za muškarce, Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. za muškarce, Evropsko prvenstvo za muškarce 2025. i Evropsko prvenstvo za žene 2023. godine.

Kada su u pitanju evropska klupska takmičenja, Sport Klub prenosi Evroligu i Evrokup, najjača evropska košarkaška takmičenja. Pored toga, prenose se i domaća takmičenja poput nemačke Bundeslige, slovenačke Prve A lige, izraelske prve lige i Litvanske košarkaške lige. Pored navedenih liga prenose se i utakmice australijske košarkaške lige.

Kup takmičenja su takođe važan deo košarkaške sezone, a Sport Klub prenosi nekoliko takvih takmičenja. Kup Nemačke, Kup Litvanije i Kup Slovenije su među najvažnijim, a prenose se i utakmice slovenačkog Superkupa.

Posebno je značajno da Sport Klub prenosi i ženska takmičenja, što nije uvek slučaj na drugim sportskim kanalima. Pored toga, prenose se takmičenja iz različitih zemalja, što je interesantno za ljubitelje košarke širom regiona.

Kanali u vlasništvu United Group-e

Junajted grupa (United Group), vlasnik Sport Kluba, poseduje i druge sportske kanale kao što su Arena Sport i SOS Kanal, što obezbeđuje bogatu ponudu sportskih sadržaja za gledaoce u regionu. Sport klub svojim programom doprinosi popularizaciji tenisa i drugih sportova u regionu i postao je omiljeni izbor mnogih ljubitelja sporta.

Sport Klub je dostupan u HD i 4K tehnologiji, što obezbeđuje odličan kvalitet slike i zvuka. Takođe, Sport Klub ima i mobilnu aplikaciju koja omogućava praćenje prenosa uživo na mobilnim uređajima, kao i pregled rezultata i statistike.