Akcione igre za android 2022

Najbolje Android Akcione igre u 2022

Lista najboljih Android igara u 2022 godini je dostupna!

Akcione igre za android 2022

Kao što svi znamo, Play prodavnica je beskorisna za otkrivanje, posebno kada tražite kvalitetne igre. Upravo zbog toga smo mi ovde preuzeli na sebe da zaokružimo najbolju igru koja je trenutno dostupna za Android. Ispod ćete pronaći ručno odabran izbor izvanrednih igara koje obuhvataju nekoliko žanrova. Dakle, bilo da ste zainteresovani za takmičarske strelce ili obične slagalice, pokriveni ste. Ako vam je dosadilo stalnog traženja zanimljivih igrica, došli ste na pravo mesto. Ne zaboravite da uzmete u ruke odličan telefon za igranje da biste zaista pustili da ovi naslovi zablistaju. Uživajte u izboru!

– Najbolje akcione igre za android 2022 –

ScourgeBringer

ScourgeBringer

Prvobitno dostupana na Steam-u i konzolama 2020. godine, ScourgeBringer je glatki akcioni platformer poput roguelike. Ova igra je donekle slična Dead Cells-u, sa malo Celeste umešanog za dobru meru. Piksel art je sjajan, kontrole su solidne i postoji najmanje 15 sati sadržaja za istraživanje. Nije previše otrcano za 7 dolara. Niko ne bi trebalo da propusti ScourgeBringer ako je obožavalac Metroidvanias, posebno onih koji izgledaju tako dobro u akciji.

Apex Legends Mobile

Pošto su skoro svi ostali doneli ili donose svoj AAA pucačine na mobilni, bilo je samo pitanje vremena kada će Electronics Arts napraviti mobilnu verziju Apek Legends-a. Ovo je temeljni rimejk za mobilne uređaje, što znači da nema unakrsne igre sa konzolom i PC igricom. Međutim, možete da igrate protiv prijatelja na iOS-u, tako da još uvek postoji neka unakrsna kompatibilnost.

Ali ono što je posebno ludo je to što se igra igra neverovatno blizu stvarnog AAA naslova i oseća se slično. Ali pošto je ova mobilna verzija sama za sebe, možete očekivati jedinstvene događaje i likove za mobilne uređaje koje glavna igra neće videti. Najbolje od svega, igra je “pošteno” monetizovana, tako da ne možete platiti prednost, već samo kozmetiku, što je svakako cenjeno u današnjem svetu gejminga.

Apex Legends

Alto’s Adventure

Play prodavnica je prepuna automatskih i beskonačnih trkača, i definitivno ima nekoliko dobrih, ali Alto’s Adventure je lako jedna od najboljih. Naravno, nastavak je dostupan, ali original je tamo gde je savršenstvo. To je neverovatno jednostavno podešavanje. Snoubord koliko god možete dok ispunjavate ciljeve. Kada završite cilj, zarađujete valutu koja se može koristiti za otključavanje novih vozača. A neki od ovih vozača nude bolje rukovanje i brzinu, što znači da što više otključavate, više valute ćete zaraditi, grindujući dok ne završite igru.

Grafika je prelepa, kontrole su na mestu, a igranje stvara zavisnost. Najbolje od svega, možete platiti da uklonite dosadne reklame, što je najbolji način za igru, potpuno neopterećeno.

Alto’s adventure

Slime Labs 2

Neutronized je solidan mobilni programer koji već neko vreme lansira kvalitetne Android igre, uključujući Lost Ietti i Little Fin. Međutim, naše omiljeno izdanje iz studija bilo je Slime Labs, divan platformer zasnovan na fizici. Pošto nam se dopao prvi, sada kada je nastavak dostupan, to je naša platforma za slagalice na Android-u.

Možete da igrate besplatno pošto je igra podržana oglasima, a ako više volite premium iskustvo, možete da uklonite te oglase za 2 dolara.

Slime Labs 2

Among Us

Ako ste upoznati sa igrom Werewolf ili Mafia, možda ste upoznati sa igrom među nama sa socijalnom dedukcijom. Iako naslov nije privukao veliku pažnju po objavljivanju, stekao je popularnost kada su neki strimeri počeli da dobijaju preglede dok su ga igrali. Kao što možete da zamislite, strimovane igre društvenog odbitka su zabavne za gledanje, tako da je među nama postala veoma popularna.

Dakle, ako želite da igrate višeslojnu igru u kojoj su saradnja i zabijanje noža u leđa preduslovi, igru koja skoro uvek rezultira dramom među onima koji igraju, možda ćete dobiti udarac među nama. Igra je prilično monetizovana, plus je besplatna za igranje, tako da nema štete ako je isprobate.

Among Us

Call of Duty: Mobile

Šta bi bio pregled najboljih Android igara bez jednog od popularnih besplatnih pucača na listi? Pošto Fortnite više nije dostupan u Play prodavnici, Call of Duty je očigledan izbor za današnju listu. Naravno, PUBG još uvek krstari, ali ne može se poreći Call of Duty: Mobile je kul klinac u grupi. Noviji je i, pa, je_eni je Call of Duty. Klasične mape su uključene za one koji se osećaju nostalgično, zajedno sa režimom kraljevske bitke koji odražava igru koja se nalazi u svakoj drugoj kraljevskoj bitki.

Monetizacija je pohlepna, ali prvenstveno kozmetička, iako je varanje problem. Ali koja konkurentna mobilna igra se ne bori sa ovim problemom? Manje-više, Call of Duty: Mobile dobro radi posao prenoseći primarne karakteristike popularne pucačačine sa konzola na mobilni, iako su prisutni svi poznati problemi koji muče većinu F2P mobilnih igara.

Call of Duty

Castlevania: SotN

Termin Metroidvania je skovan da opiše Castlevania: Simfonija noći. Ovo je klasična PS1 igra iz Konamija, direktan nastavak Rondo of Blood, i još uvek je najavljena kao jedna od najboljih Castlevania igara ikada napravljenih. Konami je doneo naslov na mobilni telefon 2020. godine kao iznenađenje, a port je fantastičan. Radi odlično, a kontroleri su podržani, tako da možete da igrate ovo kao što ste radili na PS1, sa taktilnim i brzim kontrolama, koje su neophodne da biste pobedili ovu izazovnu igru.

Naravno, kontrole na dodir funkcionišu za kraj, ali nećete završiti igru pomoću njih, zbog čega je podrška kontrolera toliko važna. Naravno, ovo je odlična luka za fantastičnu igru, a cena je potpuno tačna. Konami je jednom uradio nešto kako treba.

Castlevania

Dead Cells

Kada su u pitanju Roguelike Metroidvanias, Dead Cells je ime koje se često baca, a to je zato što je to naslov koji definiše žanr. Zahvaljujući uključivanju podrške za kontroler, kontrole su na mestu, a čak su i kontrole na dodir dovoljno dobre da vas provedu kroz prvih nekoliko faza. Ipak, ovo je izazovna igra, a smrt je konstanta, ali ćete polako napredovati dok otključavate nova oružja tokom trčanja.

Ono što je lepo je to što igra podržava visoku brzinu kadrova, a te frekvencije su stabilne, što omogućava glatko iskustvo. Čak je i neki dodatni DLC dostupan kada konačno pobedite primarnu kampanju, što znači da ovde ima tona sadržaja koji bi većini igrača trebalo da traje 30 sati ili više.

Dead Cells

Pokémon UNITE

Za hardcore MOBA igrače, tu je League of Legends: Wild Rift. Međutim, ako samo želite da uronite svoj prst u žanr ili vam je potrebno nešto malo jednostavnije, Pokemon UNITE je jedan od retkih veoma pristupačnih MOBA. Naravno, igra je posvećena Pokemonima i dizajnirana je da se dopadne deci, ali ako smatrate da su takve stvari malo detinjaste, imaćete mnogo zabave sa Pokemon UNITE.

Možete da igrate besplatno.

Pokemon Unite