Najbolje bezicne slusalice 2022

Lista najboljih bežičnih slušalica 2022

Bilo da su vam potrebne slušalice za vežbanje ili uši za igranje, ovu lista testiranih slušalica zvuče kao milion dolara.

BILO DA SLUŠATE najnoviju epizodu nekog podkasta ili nastavljate da ponavljate album Taylor Swift’s, pravi par bežičnih slušalica može vam ulepšati ili pokvariti dan. Jedini problem je što ima toliko toga da birate. A mi vam dajemo listu najboljih koje smo pronašli.

Sony WH 1000

Najbolje slušalice u celini

Sony WH-1000XM5

Sonijeve vodeće slušalice za poništavanje buke sada su u svojoj petoj generaciji, a to znači novi, elegantniji izgled uz poboljšani zvuk i poništavanje buke. WH-1000KSM5 nudi 30 sati trajanja baterije i neki od najboljih kvaliteta zvuka koji ćete naći, zahvaljujući pametnoj obradi i drajverima kompanije Soni. Oni poništavaju svet bolje od skoro svih konkurenata, a čak i osećaju kada pričate i automatski pauziraju muziku – retko ćete posegnuti za dugmetom za pauzu. Manji drajveri od 30 mm stvaraju prodornu, ubedljivu zvučnu scenu koja može da vam odvrati pažnju od čega god da koristite muziku da pobegnete.

Best Earbuds

Beats Fit Pro su takođe jedna od naših omiljenih bežičnih slušalica trenutno, zahvaljujući njihovoj odličnoj integraciji sa iOS i Android, udobnom pristajanju i odličnom zvuku. Ovi pupoljci koje je napravio Apple imaju vlasnički H1 čip za slušalice kompanije, što znači da rade kao AirPods sa iPhone-om, ali takođe odlično funkcionišu na Android-u, sa aplikacijom koja vam omogućava da prilagodite kontrole i izvršite test kako biste bili sigurni da ćete ponovo dobijate pravi bas. Takođe imaju aktivno poništavanje buke i pristojne mikrofone — i (što je najvažnije!) dolaze u bojama osim Cupertino bele.

Runner-Up

Runner-Up Earbuds

1More ColorBuds su neke od najudobnijih slušalica koje možete kupiti. Tri veličine silikonskih vrhova za uši i male peraje za uši pomažu im da ostanu bezbedne, a malo smanjeni dizajn iz prethodnog modela 1More Stilish pomaže im da dobro stanu čak i u manje uši. ColorBuds su vodootporni IPX5 i zvuče odlično. Omogućen je za aptX za kvalitetniji Bluetooth zvuk (sa aptX uređajima) i imaju prodoran bas koji je impresivan za slušalice ove veličine, ali nikada ne postaju previše bučne. Takva udobnost, kvalitet zvuka i šest sati trajanja baterije AirPods-a po povoljnoj ceni čine ih među najboljim bežičnim slušalicama koje možete da kupite.

Najbolje slušalice za trening, vežbe

Jabra Elite 7 Active

Udoban silikonski premaz i malu veličinu ovih Jabra pupoljaka. Imali smo nekoliko pari Jabrinih slušalica za vežbanje tokom godina, ali ovi su najnoviji i najbolji, sa IP57 ocenom za otpornost na prašinu i vodu i osam sati trajanja baterije između putovanja do kućišta za punjenje. Kvalitet zvuka je odličan i možete da prilagodite ekvilajzer u aplikaciji Jabra Sound+ ako imate specifične zahteve za podešavanje.

Najbolji kvalitet zvuka

Apple AirPods Max

One su neke od najskupljih bežičnih slušalica na tržištu, ali Apple AirPods Mak pružiće vam najbolji zvuk. Imaju bogat bas, masivnu zvučnu scenu i odlično poništavanje buke. Moj omiljeni deo? Veliko dugme nalik Apple Watch-u na vrhu desne čašice za uho, koje koristite za lako podešavanje jačine zvuka. Korisnicima Apple-a će se svideti koliko se dobro integrišu sa iOS uređajima, a posebno koliko dobro rukuju video zapisima. Kada gledate preko određenih aplikacija (HBO Max, na primer), oni mogu da prate vašu glavu kako bi simulirali puni surround zvuk zasnovan na objektima.

Najbolje za iPhone

Apple AirPods Pro (2nd Generation)

Nisam bio veliki obožavatelj Apple-ove prve generacije AirPods Pro-a, koji je imao srednje trajanje baterije uz odlično poništavanje buke i kvalitet zvuka, ali taj problem je rešen za drugom generacijom. Zajedno sa šest sati rada i novom futrolom sa zvučnikom za pomoć pri korišćenju Apple-ove funkcije „Pronađi me“, nova verzija ima bolje kontrole na dodir za brzo podešavanje jačine zvuka i bolju redukciju šuma i zvuka. Ako posedujete iPhone i volite da slušate pesme kod kuće ili u pokretu, ovo je zaista dobar izbor.

Najbolje za Android

Google Pixel Buds Pro

Pikel Buds Pro savršena su alternativa AirPods Pro ako ste ljubitelj Android-a, poput mene. Slatke raznobojne slušalice imaju odlično poništavanje buke, super udobno prijanjanje i sat vremena duže (sedam) od Apple-ovih ekvivalenta. Takođe mi se sviđa što se brzo prebacuju između više uparenih uređaja, što je prijatno za nas koji koristimo slušalice i za posao i za vežbanje. Jedina mana je što ne funkcionišu dobro sa iPhone uređajima. Šteta. Jako tužno.

Najbolje za telefonske pozive

Bose Noise Canceling 700

Specijalna digitalna obrada signala (DSP) i napredni niz mikrofona unutar ovih Bose slušalica omogućavaju im da ograniče pozadinsku buku i fokusiraju se samo na vaš glas, što ih čini odličnim za kvalitet poziva. Pored toga, specijalni mikrofoni i DSP uparuju se sa Bose-ovom neverovatno efikasnom tehnologijom za poništavanje buke za neverovatan mir i tišinu kada ste kod kuće ili napolju. Sve to plus odlična udobnost, dugo trajanje baterije i odličan kvalitet zvuka znače da bi Bose 700 trebalo da bude vaš najbolji izbor ako obavljate mnogo telefonskih poziva i Zoom sastanaka.

Najbolje jeftine slušalice

Audio-Technica ATH-M20xBT

Audio-Technica je decenijama omiljena među DJ-evima i kreatorima sadržaja zbog njihovog izdržljivog kvaliteta izrade i odličnog zvuka, i to je ono što sam otkrio kada sam testirao ove sjajne slušalice. Imaju odličan kvalitet zvuka za ulozeni novac i imaju neverovatnih 60 sati reprodukcije između punjenja. Takođe je sjajno što dolaze sa kablom za žičano slušanje, ako iz nekog razloga nestane struje za… celu radnu nedelju.

Najbolje za igre

HP HyperX Cloud Alpha Wireless

Ove bežične slušalice iz HiperX-a imaju odličan zvuk i pristojan mikrofon, zajedno sa solidnim kvalitetom izrade, ali to nije ono što im je donelo prvo mesto u ovoj kategoriji. To bi bilo ludo trajanje baterije: recenzent VIRED-a Eric Ravenscraft proveo je preko 200 sati slušajući ih bez potrebe da ih dopunjuje – ocenjeni su na 300 sati. Još uvek se češemo o tome kako HiperX ima vreme igranja koje je bukvalno 10 puta veće od konkurencije, ali za sada jednostavna činjenica da to nije laž čini ih najboljim bežičnim slušalicama za igre.