kako saznati ko vas je blokiarao na instagramu

Kako znati da li vas je neko blokirao na Instagramu?

Društveni mediji ne moraju da budu zbunjujuće mesto. Pošto postoji toliko različitih pravila i očekivanja, teško je pratiti sve. Ali kada je u pitanju blokiranje, kako možete znati da li vas je neko blokirao na Instagramu?

Način na koji možete da vidite da li vas je neko blokirao na Instagramu je jednostavan. Prvo pretražite ime osobe za koju sumnjate da vas je blokirala, a zatim vidite da li možete da pristupite njenom sadržaju. Ako ne možete, onda su vas blokirali.

Korak po korak da vidite da li ste blokirani


Sve u svemu, nivo sigurnosti koji imate na svom Instagram nalogu je prilično dobar. Možete izabrati ko može da vidi vaš profil, kao i ko ima pristup pričama. Iako nećete uvek dobijati obaveštenja o radnjama drugih, kao što je brzi snimak ekrana, možete da proverite ko je VAS blokirao!

Korak 1: Prijavite se na Instagram


Otvorite svoju Instagram aplikaciju na telefonu ili tabletu. Prijavite se na svoj nalog.

Korak 2: Pokušajte sa komentarom


Idite na objavu koja sadrži komentar ili sviđanje osobe za koju verujete da vas je blokirala. Dodirnite njihovo ime. Ako ne možete da vidite njihov sadržaj, ali gornji deo njihovog profila prikazuje broj postova koje imaju, onda ste blokirani.

Korak 3: Pretraživanje


Na dnu vaše aplikacije biće ikona lupe. Dodirnite ga. Pokušajte da pretražite ime osobe. Ako je profil privatan, a vi niste njihov kontakt, videćete obaveštenje koje kaže „Ovaj nalog je privatan“. Međutim, ako je profil javan, ali ne vidite nikakav sadržaj, onda ste blokirani.

To je to. U nekoliko jednostavnih koraka saznaćete da li ste blokirani na Instagramu!

Ako vas je neko blokirao na Instagramu, možete li mu i dalje poslati poruku?

Ako vas je neko blokirao na Instagramu, nećete moći direktno da mu pošaljete poruku. Možda će se pojaviti sve prethodne poruke, ali nećete moći ništa da pošaljete u DM. Čak i ako vas deblokiraju u budućnosti, te poruke neće biti isporučene.

Imajte to na umu ako ikada sami blokirate nekoga na Instagramu! Ako vam pošalju izvinjenje ili bilo šta slično, nikada ga nećete dobiti. Međutim, ako ste se pomirili lično, a ne na društvenim mrežama, to bi učinilo svu razliku!

Znajući da ste blokirani na Instagramu

Sada kada znate jednostavne korake za proveru da li vas je neko blokirao na Instagramu, vreme je da krenete dalje. Naravno, možda će biti teško pomiriti se sa činjenicom da vas je neko blokirao. Međutim, to je na kraju njihov izbor. Na kraju krajeva, društveni mediji nekima mogu značiti više nego drugima, ali vreme je da pronađete nove prijatelje na Instagramu koje ćete pratiti!