partner vara

Kako saznati da li vas partner vara?

Najbolji način da saznate da vas partner vara je čitanje partnerovih poruka, jer ako varaju, onda mora da razgovaraju sa svojim nedozvoljenim partnerom. Ako imate pristup njihovom telefonu čak i nekoliko minuta, onda možete lako da pročitate sva njihova ćaskanja. Međutim, nije uvek moguće imati fizički pristup njihovom telefonu jer će varalica uvek biti oprezna po pitanju telefona i neće vam dozvoliti da ga dodirnete.

Pa šta možete da uradite, možete pitati? Naravno ali možete koristiti špijunske aplikacije da čitate poruke svog partnera, a da oni ne znaju. Predpostavljam da znate da takve aplikacije nisu besplatne, ali postoji nekoliko koje pružaju besplatnu probnu verziju ili imaju besplatan plan kao što je iKeyMonitor.

Partner vara

Ova besplatna špijunska aplikacija jednom instalirana u telefon vašeg partnera će pratiti sve njegove tekstualne poruke i sinhronizovaće ih sa vašim uređajem za čitanje. Na ovaj način možete besplatno da proverite tekstualne poruke vašeg partnera. U suštini, omogućava vam da besplatno čitate SMS i pratite lokaciju. Međutim, ako želite da čitate razgovore na društvenim mrežama iz aplikacija kao što su Facebook, WhatsApp, itd., možda ćete morati da se odlučite za premium plan.

Špijunski uređaji za praćenje partnera

Osim korišćenja aplikacije, možete koristiti i špijunske uređaje kao što su špijunska kamera i uređaji za prisluškivanje da biste držali na oku svog partnera. Ovi uređaji su male veličine i dolaze prerušeni kao olovke, USB punjači ili privezak za ključeve. Možete lako postaviti ovaj uređaj uz predmete svog partnera i snimiti njihove aktivnosti.

Štaviše, možete da prisluškujete automobil svog partnera skrivenim GPS uređajem i pratite njihovu lokaciju da biste videli sva mesta koja posećuju. Ako vaš partner ide negde drugde nego što bi trebalo da bude, to je znak da vas možda vara.

Znaci kojima možete predpostaviti da vas partner vara

Kada osoba vara u vezi, počinje da pokazuje neke znakove, ako ste svesni ovih znakova, onda možete saznati da li vaš partner vara besplatno bez ikakve aplikacije ili posebnih naprava. Neki od znakova na koje morate obratiti pažnju su navedeni u nastavku.

  1. Vaš partner odjednom počinje da pokazuje veliko interesovanje za njihov izgled i počinje da se lepo oblači svaki put kada izađe iz kuće.
  2. Osim što se lepo oblači, ako primetite da je vaš parnter “pokupio” novi hobi, to ukazuje na to da možda uči nove veštine kako bi impresionirao nekog drugog osim vas.
  3. Ako primetite da vaš partner više ne pokazuje interesovanje za vas ili da mu je dosadno u vašoj blizini, možda će započeti vezu van braka kako bi njihov život ponovo bio zanimljiv i uzbudljiv.
  4. Partner koji vara ponekad počinje da pokazuje više ljubavi svojoj ženi i daje im iznenađenja samo da bi sakrio krivicu što ih vara. Ako je vaš partner odjednom postao ljubazniji prema vama nego ranije, to može biti znak o neverstvu.
  5. Vaš partner je kritičniji prema vama i bez razloga se svađa sa vama. Ovo je “pesma” da im se više ne sviđate i da žele da se otarase veze što je pre moguće.
  6. Da biste saznali da li vas partner vara ili ne, možete pokušati da spomenete reči kao što su afera, neverstvo i prevara oko njih. Ako vas zaista vara, počeće da se ponaša veoma defanzivno i možda će ostaviti razgovor pod nekim izgovorom radi izbegavanja teme.
  7. Vaš partner više ne voli da bude intiman sa vama. Mali ili nikakav seks između para je veliki znak da nije sve u redu između oboje. Ako vaš partner počne da izbegava seks onda on možda spava sa nekim drugim.
  8. Partner ne prihvata sve pozive ispred vas. Ako primetite da vaš partner napušta sobu i izlazi napolje da zavrsi poziv, to je znak da se možda bave svojim novim ljubavnim interesovanjem za koje ne žele da znate.
  9. Neki varalice pokazuju nisko samopoštovanje. Ako je vaš partner počeo da pokazuje nisko samopoštovanje, to može biti zato što je kriv što vas vara, ali ne može to da prizna.

Teško je uhvatiti prevaranta dok ga ne uhvatite na delu ili ne nađete neke ubedljive dokaze protiv njih. Ako vas partner vara, on mora pokazati znakove o kojima smo gore govorili. Ako i dalje sumnjate, pokušajte da pristupite telefonu na nekoliko minuta kako biste mogli da pročitate njihove poruke.

Dokaz da vas partner vara

U slučaju da ne možete redovno da pristupate njihovom telefonu, onda jednom instalirajte špijunsku aplikaciju na njega i tada više nikada ne morate da dodirujete njihov telefon i možete daljinski da pročitate sav njihov razgovor na svom telefonu ili pomocu racunara. Ako je telefon zaštićen lozinkom i ne možete da instalirate aplikaciju na njega, možda ćete želeti da koristite špijunski uređaj za praćenje njihovih aktivnosti.

Znam da to nije besplatna metoda, ali ovi špijunski uređaji su zaista jeftini i lako možete pronaći dobar za manje od 50 eura.