Kako preuzeti muziku sa Youtube

Kako preuzeti muziku sa Youtube

Kako preuzeti muziku sa Youtube na svoj pametni telefon

Brzi koraci

  • Otvorite aplikaciju YouTube Music
  • Izaberite pesmu, album ili listu pesama
  • Dodirnite ikonu sa tri tačke u gornjem desnom uglu
  • Dodirnite ‘Preuzmi’

Kako preuzeti muziku sa Jutjuba

Da li ste ikada želeli da preuzmete svoje omiljene pesme, albume ili plejliste sa Youtube Music aplikacije? Srećom, mobilna aplikacija YouTube Music vam omogućava da preuzmete svoje melodije za slušanje van mreže, sve dok imate YouTube Premium pretplatu.


Pretplatite se na YouTube Premium. Ovo se može uraditi tako što ćete otići na YouTube Premium početnu stranicu (otvara se u novoj kartici). Ako ste novi kupac, dobićete izdašnu dvomesečnu besplatnu probnu verziju. Nakon toga, usluga pretplate košta 11,99 USD / 11,99 GBP mesečno. Ovo radimo zato što vam YouTube Music Premium omogućava ne samo preuzimanje muzike za slušanje van mreže, već i preskače oglase i omogućava vam da slušate muziku sa zaključanim ekranom telefona.

Youtube muzika
  • Preuzmite aplikaciju YouTube Music. Otvorite prodavnicu aplikacija na svom telefonu i potražite „YouTube Music“. To bi trebalo da bude prvi rezultat koji se pojavi u pretrazi. Dodirnite to, a zatim „Instaliraj“ da biste preuzeli aplikaciju na svoj telefon. Ako je već instaliran, videćete „Otvori“ umesto „Instaliraj“.
Youtube download

Pronađite pesmu, album ili plejlistu koju želite da preuzmete. Da biste preuzeli muziku, prvo ćete morati da pronađete pesme koje želite da slušate van mreže. Za pesme i albume unesite naziv u traku za pretragu na vrhu početne stranice YouTube Music. Kada vidite željenu muziku u rezultatima pretrage, dodirnite je. Za liste pesama, pomerajte se nadole na početnoj stranici YouTube Music-a dok ne pronađete sačuvane plejliste sa glavnog YouTube sajta ili miks koji je napravio sam YouTube i dodirnite ga.

Youtube preuzimanje muzike
  • Za pojedinačne pesme, tapnite na pesmu da biste započeli reprodukciju. Zatim dodirnite ikonu sa tri tačke u gornjem desnom uglu ekrana, a zatim ‘preuzmi’ u podmeniju koji se pojavi. Pesma će odmah početi da se preuzima za slušanje van mreže.
Preuzimanje pesme sa youtube
  • Za albume i liste pesama, dodirnite željeni izbor, a zatim potražite ikonu ‘preuzmi’ koja bi se trebala nalaziti pri vrhu odmah ispod informacija o albumu. Jedan dodir je sve što vam je potrebno da preuzmete album ili plejlistu na svoj uređaj.
Youtube preuzimanje plejliste
  • Da biste slušali preuzetu muziku, vratite se na početnu stranicu IouTube Music, karticu „Biblioteka“ u donjem desnom uglu ekrana, a zatim „Preuzimanja“ da biste pristupili svoj preuzetoj muzici za slušanje van mreže. Nije potrebna internetska veza da biste slušali muziku koja se ovde nalazi nakon što je preuzeta.
Skidanje pesme youtube

Kada ste sve to uradili, uspešno ste preuzeli svoje omiljene pesme, albume i/ili plejliste u aplikaciji YouTube Music za slušanje van mreže. Ovo je fantastična funkcija ako, recimo, često putujete ili putujete na posao, gde jaka WiFi veza ili pristup mobilnim podacima nisu dobri.

Uz melodije koje ste preuzeli sa YouTube Music-a, slobodni ste da slušate svoje pesme van mreže bez potrebe za povezivanjem, sve dok vaša YouTube Premium pretplata ostane aktivna.

Možda vas zanima: Kako da obrišete Android keš memoriju