FOX Movies TV program STAR Channel

Nova era: FOX Movies je sada STAR channel

Globalna televizijska zabava je često prozor u različite svetove i priče, pružajući gledaocima trenutke bekstva i uzbuđenja. Srpski ljubitelji televizijske zabave dočekali su značajnu promenu početkom oktobra 2023. Dugogodišnji i omiljeni kanal FOX Movies TV programtransformisao se u STAR channel (STAR Movies), najavljujući nove funkcije i uzbudljive premijere. Ovaj članak istražuje ovu revolucionarnu promenu i baca svetlo na ono što gledaoci mogu da očekuju od novih STAR kanala.

FOX Movies – TV program – STAR Channel

Istorija FOX Movies

FOX Movies, globalni filmski kanal u vlasništvu FOX Networks Group, počeo je sa emitovanjem 8. februara 2007. godine. Ovaj kanal je obećavao različite filmske žanrove i filmski sadržaj visokog kvaliteta. Već decenijama zadovoljava apetite gledalaca širom sveta i postao je omiljeni izbor ljubitelja filma.

Međutim, istorija FOX Movies-a nije bila samo o filmovima. Kanal je prošao kroz različite faze i promene tokom godina. Na primer, prvobitno nazvan fKSM: Filmovi sa kanala FOX u Sjedinjenim Državama preimenovan je u FOX Movies Channel 1. marta 2000. Usledilo je još nekoliko preimenovanja pre nego što je došlo do transformacije u FOX Movies.

FOX Movies u jugoistočnoj Aziji

FOX Movies TV program nije bio samo globalni igrač, već je vršio i svoj uticaj u jugoistočnoj Aziji. Pod različitim nazivima, ovaj kanal je pružao filmski sadržaj različitim kulturama i publici u ovom delu sveta. Jedna takva transformacija bila je preimenovanje kanala u FOX Movies Premium i FOX Movies Premium HD, koji je bio dostupan u Hong Kongu i odabranim azijskim zemljama. Ovo je donelo nove dimenzije zabave u Aziji i potvrdilo globalni uticaj kanala FOX Movies.

Ali promene u svetu televizije su neizbežne. Godine 2023. usledila je još jedna transformacija kada je kanal preimenovan i ponovo pokrenut u STAR Channel. Ovaj potez je usledio nakon niza promena koje su zahvatile industriju zabave širom sveta. STAR Movies je postao novi igrač u televizijskom prostoru jugoistočne Azije, obećavajući da će nastaviti da donosi visokokvalitetne filmske sadržaje i iskustva gledanja publici u regionu.

Zatvaranje i transformacija u STAR channele

Nakon godina emitovanja i stvaranja lojalnih gledalaca, Dizni je najavio zatvaranje FOX Movies-a, zajedno sa drugim Diznijevim FOX kanalima u jugoistočnoj Aziji i Hong Kongu, od 1. oktobra 2021. Ovo je bio trenutak koji je označio kraj jedne ere u svetu televizijske zabave. Rastanak sa kanalom FOX Movies bio je emotivan za mnoge koji su godinama gledali njegove emisije.

Ali zatvaranje vrata jednoj prilici obično znači otvaranje druge. I tako je u Srbiju stigla nova era televizije sa pokretanjem kanala STAR.

STAR channel: Dom smele zabave

U oktobru 2023. u Srbiju je stigla nova era televizijske zabave sa STAR channelima. STAR Channel, predstavnik smele zabave, najavljuje dolazak najboljih akcionih, dramskih i humorističkih serija vodećih studija. Gledaoci mogu da gledaju premijere svojih omiljenih emisija, uključujući hitove kao što su „Simpsonovi“ i „Castle“.

Pored toga, uzbudljive premijere donose novo uzbuđenje u svet televizijske zabave. Humoristična serija “Samo ubistvo u zgradi” u kojoj glume Stiv Martin, Martin Šort i Selena Gomez obećava da će očarati publiku svojim duhovitim pričama i nezaboravnim likovima.

STAR Life: Zabava i ljubav

Dok STAR Channel dominira akcionim sadržajem, STAR Life je izabran za dom zabave i ljubavi. Ovaj kanal donosi ljubavne priče, drame i nove naslove koji će obradovati publiku. Premijere serija, poput “Laži i manipulacije” sa Džulijom Roberts i Šonom Penom u glavnim ulogama, obećavaju nezaboravne trenutke na malom ekranu.

Gledaoci će moći da pronađu radost u filmu „Mali požari svuda” sa Keri Vašington i Riz Viterspun u glavnim ulogama. STAR Life takođe donosi priliku da se ponovo upoznate sa omiljenim likovima iz prošlosti, uključujući dame iz Visteria Lane iz popularne serije „Očajne domaćice“, kao i posvećene medicinske profesionalce iz „Uvoda u anatomiju“.

STAR Crime: Svet zločinačkih priča

Za ljubitelje krimi priča, STAR Crime ostaje lojalan izbor. Ovaj kanal nastavlja tradiciju intrigantnih krimi priča sa inteligentnim i stilizovanim trilerima. Preoblikovanjem kanala, gledaoci će moći da uživaju u premijerama serija kao što su „Vil Trent” i „Više od raj”. STAR Crime obećava da će držati publiku u neizvesnosti i uzbuđenju uz najnovije krimi priče.

STAR Movies – Filmsko zadovoljstvo na velikom ekranu

Konačno, STAR Movies donosi veliki ekran u domove gledalaca. Ovaj kanal kombinuje blokbaster filmove sa klasicima, pružajući raznovrsni filmski sadržaj. Gledaoci će moći da uživaju u filmskim spektaklima koji će ih držati prikovanima za ekran.

Nova era televizijske zabave stigla je u Srbiju sa STAR channelima. Ovi kanali obećavaju gledaocima nezaboravne trenutke zabave i uzbuđenja, nudeći širok spektar sadržaja koji će zadovoljiti različite ukuse. Televizijska zabava ostaje vitalna i prilagodljiva, nudeći publici mogućnost da pobegne u različite svetove i priče.

Ova transformacija sa FOX Movies na kanal STAR označava novu fazu u televizijskom svetu, obećavajući još uzbudljivije trenutke ispred ekrana. Svi ovi kanali, STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies, obećavaju raznovrstan i uzbudljiv sadržaj koji će obradovati publiku i obogatiti svet televizijske zabave u Srbiji.

Transformacija u Srbiji i Hrvatskoj

Dok u Srbiju stiže nova era televizijske zabave, ne smemo zaboraviti da se promene već dešavaju u drugim delovima sveta. U Hrvatskoj su STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies već od 1. oktobra u domovima gledalaca. Ova transformacija donosi uzbudljivu promjenu u svakodnevnom televizijskom iskustvu za hrvatsku publiku. Novim vizuelnim identitetom i izvanrednim sadržajem, STAR channeli obećavaju da će obogatiti televizijsku ponudu i doneti nove perspektive u svet televizijske zabave u Hrvatskoj.

Takođe, STAR channeli stižu u Srbiju od 1. oktobra, a ova velika promena srpskoj publici donosi omiljene serije i nove uzbudljive premijere. Uz poznata lica kao što su Stiv Martin, Selena Gomez, Džulija Roberts, Šon Pen, Keri Vašington i Ris Viterspun, STAR channeli obećavaju da će osvetliti male ekrane širom Srbije. Kako je kompanija Volt Dizni ranije objavila, FOX postaje STAR channel, a novo ime i upečatljiv vizuelni identitet kultnog televizijskog kanala zasijaće na malim ekranima od 1. oktobra.

Prelazak u novu eru

Dok se STAR channeli pripremaju za osvajanje medijskog prostora Srbije, gledaoci širom regiona će i dalje moći da uživaju u najnovijim filmskim i televizijskim naslovima, unoseći svež dah promene u svet zabave. Nova era televizijske zabave obećava uzbudljive trenutke pred ekranima i bogatiji spektar sadržaja za gledaoce u Srbiji i Hrvatskoj.