DIVA TV Program - Srbija, Hrvatska, Slovenija

Da li gledate Diva TV program? Ovo je njena istorija i sadašnjost

Diva je međunarodni TV kanal specijalizovan za prikazivanje programskih sadržaja namenjenih ženama. Lansiran je u Singapuru 1. avgusta 2003. i sada je dostupan u više od 20 zemalja širom Azije, Bliskog istoka i Evrope. Ispod je DIVA TV program koji se trenutno prikazuje na kanalu.

Diva TV program predstavlja širok spektar programa namenjenih ženama, uključujući popularne TV serije, filmove, kuvanje, putovanja, modne i kozmetičke emisije i rijaliti emisije. Među najpopularnijim emisijama u kojima se pojavljuje Diva su “Grey’s Anatomy”, “The Good Wife”, “Project Runway” i “Top Chef”.

Diva je deo NBCUniversal International Netvorks i emituje se na više od 10 jezika. U nekim zemljama Diva se emituje kao deo paketa pai TV usluga, dok je u drugim dostupna i preko satelitskih i kablovskih operatera. Diva je TV kanal koji se može gledati preko operatera, dok ga na mreži nije moguće pronaći, kao što je moguće Arena Sport uživo.

Gde je dostupan TV program DIVA

Diva je međunarodni TV kanal koji je dostupan u više od 20 zemalja širom Azije, Bliskog istoka i Evrope. Neke od zemalja u kojima se Diva emituje su: Filipini, Malezija, Singapur, Indonezija, Tajland, Vijetnam, Brunej, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Saudijska Arabija, Bahrein, Katar, Oman, Jordan, Egipat, Poljska, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Srbija, Slovenija i Hrvatska.

Dostupnost Diva TV programa zavisi od zemlje u kojoj se nalazite i TV usluge. U nekim zemljama Diva se emituje kao deo plaćenih TV paketa, dok je u drugim dostupna i preko satelitskih i kablovskih operatera. Ako ste zainteresovani da gledate Diva TV kanale, preporučujemo da proverite kod svog lokalnog TV operatera ili provajdera usluga da vidite da li je Diva dostupna u vašoj zemlji i kako možete da je gledate.

Ako se pitate da li se pametni telefon može koristiti za gledanje kanala – odgovor je ne, jer ne postoji zvanična aplikacija za pametni telefon. Ako nam ne verujete, koristite najbolji internet pretraživač i pokušajte sami da je pronađete.

DIVA TV Program – Srbija, Slovenija, Hrvatska

Ko je vlasnik TV kanala DIVA?

Diva je TV kanal u vlasništvu NBCUniversal International Networks, koji je podružnica američke medijske korporacije NBCUniversal. NBCUniversal International Networks je odgovoran za distribuciju i upravljanje brojnim međunarodnim TV kanalima, uključujući Diva, Uniwersal TV, Syfy i druge.

NBCUniversal je jedna od najvećih medijskih korporacija na svetu i ima širok portfolio medijskih brendova koji uključuju filmske studije, televizijske mreže, tematske parkove, sportske događaje i još mnogo toga. NBCUniversal posluje u više od 160 zemalja, a njegov medijski sadržaj dopire do publike širom sveta.

Šta je to DIVA Universal

TV program Diva ranije se zvao Diva Universal. U pitanju je bivši plaćeni TV kanal u jugoistočnoj Aziji čiji je vlasnik i kojim upravlja NBCUniversal International Networks. Prvi put je lansiran 1997. godine kao varijanta za jugoistočnu Aziju kanala Hallmark, pre nego što je 2009. preimenovan u Diva Universal, a ime „Universal“ je uklonjeno 2014.

Nakon više od 22 godine emitovanja, Diva je izašla sa emitovanja zajedno sa E! u novogodišnjoj noći 2019. u 23:59 posle poslednje emisije Ellen’s Game of Games S1 Ep 1.

Istorija DIVA programa

Hallmark Channel Asia je pokrenut 1997. Većina programa je uvezena iz SAD, uključujući Opru i The Biggest Loser. Imao je četiri različita izvora, uključujući i filipinski, koji je pokrenut 19. avgusta 2009. Hallmark Channel Asia je preimenovan u Diva Universal 19. septembra 2009. kao deo napora kompanije Universal Netvorks International da se fokusira na svoj portfelj mreža.

U skladu sa lansiranjem svog HD kanala, SD kanal je počeo da emituje u formatu širokog ekrana 16:9 1. februara 2014. 16. juna 2014. naziv Diva Universal je pojednostavljen u „Diva“. Diva je izašla u eter zajedno sa E! u novogodišnjoj noći 2019. u 23:59 sa najnovijom emisijom Ellen’s Game of Games S1 Ep 1.

Lista DIVA TV program uključuje:

  • Diva (Asia TV channel) – nije u funkciji
  • Diva Universal (Filipini) – nije u funkiciji
  • Diva Universal (Bugarska) – nije u funkciji
  • Diva Universal (Italija) – nije u funkciji
  • Diva (Rumunija) – dostupan
  • Diva Universal (Rusija) – dostupan
  • Diva (Adria) (Srbija/Hrvatska/Slovenija) – dostupan