All in one seo dadatak za wordpress

All in One SEO – WordPress SEO Dodatak

All in One SEO (AIOSEO) je originalni WordPress SEO dodatak koji vam pomaže da poboljšate SEO svog web sajta tj. uradite optimizaciju za pretraživače. Preko 3 miliona vlasnika web sajtova koristi AIOSEO da optimizuje svoje sajtove kako bi se bolje i više rangirali u pretrazi.

All in One SEO dodatak za wordpress

Po mom mišljenju, All in One SEO za WordPress je dodatak koji morate imati za svoj web sajt jer vam pomaže da poboljšate svoje rangiranje u pretraživačima kao što je Google, tako da možete povećati promet (posete) na web sajtu.

Šta dobijate sa All in One SEO?

Uz AIOSEO, dobijate pristup svim moćnim alatima za poboljšanje SEO rangiranja vašeg web sajta. SEO alati vam pomažu da kreirate sadržaj web sajta koji Google i drugi pretraživači mogu lako da razumeju.

AIOSEO se neprimetno integriše sa važnim alatkama za webmastere i platformama društvenih medija:

AIOSEO povezivanje - integracija

Evo funkcija koje čine AIOSEO najboljim WordPress SEO dodatkom:

  • Moćni alati za SEO optimizaciju na stranici – Da li znate kako da pravilno podesite postove i stranice svog web sajta za pretraživače? AIOSEO olakšava dodavanje stvari poput meta naslova i opisa vašoj stranici.
  • Trenutačno kreiranje Sitemap-a – Ključno je imati XML mapu sajta za svoj web sajt koju pretraživači mogu koristiti da lako pronađu sav vaš sadržaj. AIOSEO će napraviti za vas odmah kada ga instalirate. Ovo takođe možete lako prilagoditi svojim potrebama.
  • Automatsko obaveštenje pretraživača – Kad god ažurirate sadržaj ili dodate nešto novo na svoj web sajt, AIOSEO će odmah obavestiti pretraživače kao što su Google i Bing.
  • Lako povezivanje sa važnim alatkama za webmastere – AIOSEO zaista olakšava povezivanje vašeg web sajta sa alatkama kao što su Google Search Console, Bing alatke za webmastere i Pinterest verifikacija sajta.
  • Napredni WooCommerce SEO – Sa AIOSEO-om možete lako da optimizujete svoje stranice proizvoda, kategorije proizvoda i još mnogo toga u WooCommerce-u.
  • SEO za slike – Mnogi vlasnici web sajtova zanemaruju slike kada je SEO u pitanju. AIOSEO može automatski da generiše naslovni i alternativni tekst za vaše slike, na osnovu određene formule (npr. korišćenjem naslova posta) koju možete da podesite kako god želite.
  • Sjajni tutorijali – AIOSEO dolazi sa mnogo video tutorijala koji vas vode kroz mnogo različitih aspekata SEO-a. Ako imate pitanje, lako je pronaći trenutni odgovor. Naravno, tim za podršku je takođe tu da vam pomogne.
  • Izuzetna korisnička podrška – Neverovatni AIOSEO tim za podršku će vam pomoći u svakom koraku vašeg SEO putovanja. Oni su posvećeni tome da vam pomognu da uspete. Za njih nijedno pitanje nije preveliko ili premalo.
  • I mnogo više – AIOSEO je prepun funkcija koje će vam pomoći da svoju web sajt podignete do vrha pretraživača. Možete učiniti stvari jednostavnim sa podrazumevanim podešavanjima ili možete podesiti stvari koliko god želite ako ste iskusni korisnik.

Neverovatno je lako instalirati i koristiti AIOSEO. Onog trenutka kada instalirate i aktivirate dodatak, AIOSEO će obaviti sav težak posao umesto vas.

Na primer, vaša mapa sajta će biti generisana za vas odmah. Možete podesiti ovo kako god želite. Na primer, možda ćete želeti da zakažete ažuriranja kako bi pretraživači redovno proveravali vaš web sajt ili biste mogli da uključite/izuzmete određene tipove sadržaja iz mape sajta.

sajt mapa AIOSEO dodatak

Čarobnjak za podešavanje AIOSEO-a će takođe automatski postaviti važne funkcije za ceo vaš web sajt, poput kanonskih URL adresa. Oni označavaju sadržaj vašeg sajta kao originalnu verziju, tako da ako neko pređe ili ukrade vaš sadržaj, njegova verzija ne može da prestigne vašu u pretraživačima.

Možete da koristite AIOSEO da lako podesite stvari kao što je prilagođeni SEO naslov za vašu početnu stranicu ili strukturu SEO naslova za vaše stranice i postove.

AIOSEO Kontrolna tabla

Spremni da dobijete više saobraćaja na pretraživačima? AIOSEO radi sav težak posao za vas i nudi moćne alate za još više. Svakako ga možete pogledati na zavničnom sajtu All in One SEO.

Možda vas zanima: Kako da popravite „Sajt ima tehničke poteškoće“ u WordPress-u?